Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо при наличието на три алфи бат Вас кара БМВ 7 в Мелник?!?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Защо при наличието на три алфи бат Вас кара БМВ 7 в Мелник?!?
      щот в БМВ 7 хич не е лошо сигурно
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        щот в БМВ 7 хич не е лошо сигурно
        Е, то сигурно не е лошо, но все пак имаш на разположение АЛФИ...
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
          Е, то сигурно не е лошо, но все пак имаш на разположение АЛФИ...
          1 в гаража
          1 в сервиза
          1 в Мелник

Ама явно е изкарал на чичо си Бавареца,да погъзареее
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Няколко пъти вече забелязвам до 152 блок в Надежда гтв-то на Боян
            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Да го видят мацките ,те нали на БМВета се Лепят.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• внимавай, на 7ци не само мацки се лепят
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Исках да се убедя , че V6 на ГТВ-то ми е по бързо от 8 -те цилиндъра на 745i в БМВ-то, ами напролет ще ги засичаме. То в тия БМВ-та няма тръпка бре вътре едно тихо - давам газ и викам , а то нищо не прави, като погледнах километража 180 (УПС) Уж тия новите БМВ-та били икономични - вярно като го взех последните 500 км средния му разход беше 11,6 , а за времето, което аз го карах постигнах 18,8 на 100 . иначе си бях с 164 - ката към Сандански (там празнувах)
                  А алфите ми:
                  1. ГТВ-то на сняг не го изкарвам и си почива в отпляван гараж
                  2. 155-цата я оставих във Вентура имаме още работа , чакам да ми дойдат Магнакор кабелите от Англия, с тях да сложа Денсо иридиум свещи и после при бояджиите да освежаване - иначе карах нея по коледните празници до Свищов
                  3. 164 -ката си се кара ежедневно и бях с нея по нова година

П.П. Случайно да е от форума червена 159-ka с номер СА8404 АС - не знам с какъв двигател, нямаше надписи ама е с двойката ауспуси отзад. Вчера карахме заедно от Д Диканя до Новото кръгово на Перник. Естествено като дойде магистралната част ме мина, но не можа да ми избяга надалеч, както знаете - "БатВас е винаги зад Вас" - не може да ми се избяга лесно, само за малко пуснах едно БМВ 3-ка между нас, ама то се умори и пак го минах
                  Last edited by BatVas; d.m.y г., 11:01.
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                    както знаете - "БатВас е винаги зад Вас"
                    Тоя лаф го бях забравил
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• вчера

Пичове, кои бяха вчера под Чепеларе тия 4ма клети сюрмаси, дето се спускаха с една червена алфа цели 10 км с изхвърлена вода? Сърце ме заболя...Дадох му вода ама май не му помогна...Дали са се прибрали по живо - по здраво? Между другото зад тях караше известно време и една тъмна лачена 166, май с пазарджишки номер беше.
                      Attached Files
                      Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 11:54.
                      Alfa 156 2.0 - ех,
                      Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                      Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                      Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

"БатВас е винаги зад Вас"
                        Хахаха тва ме разби Днес около 10:00 при 8ма поликлиника в Надежда Сива 166ца
                        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
                          Тоя лаф го бях забравил
                          Лафа не е щото съм бавен и все съм зад някого, а защото колкото и да си бърз не можеш да ми избягаш. Вече ми се губи, как така това стана лаф, ама се базира на поредица от случки. Една от случките провокирала лафа е от разказ на Бобо , който тества автомобила на друг колега от форума и разказва как колата върви здраво, но накрая обобщава "Уж върви много , пък колкото пъти погледна в огледалото БатВас е все зад мен и не мога да откъсна" ... и други подобни случки, та вече не помня кой го каза на някаква сбирка "БатВас е винаги зад Вас" друга случка е пътуване до Русе (клубно) мисля Вальо и Насо го казаха , но вече не помня от къде е ......и си остана ....дори миналата седмица този надпис, бе поставен от момчетата във Вентура гараж на 2 литра кутия масло предназначена за мен и оставена в сервиза. (забравена от мен по скоро)
                          Last edited by BatVas; d.m.y г., 13:21.
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Около 17:00 червено GT СА1034РА с екстремиска лента на номера беше засечено да влиза с мръсна газ при "Сите българи" посоко Мария Луиза

Comment

• Това май е Dagi
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Лафа не е щото съм бавен и все съм зад някого, а защото колкото и да си бърз не можеш да ми избягаш. Вече ми се губи, как така това стана лаф, ама се базира на поредица от случки. Една от случките провокирала лафа е от разказ на Бобо , който тества автомобила на друг колега от форума и разказва как колата върви здраво, но накрая обобщава "Уж върви много , пък колкото пъти погледна в огледалото БатВас е все зад мен и не мога да откъсна" ... и други подобни случки, та вече не помня кой го каза на някаква сбирка "БатВас е винаги зад Вас" друга случка е пътуване до Русе (клубно) мисля Вальо и Насо го казаха , но вече не помня от къде е ......и си остана ....дори миналата седмица този надпис, бе поставен от момчетата във Вентура гараж на 2 литра кутия масло предназначена за мен и оставена в сервиза. (забравена от мен по скоро)
                                Доколкото помня първи Мурджев го каза.
                                Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X